دانه اندونزی

دانه قهوه اندونزی ؛ رتبه سوم تولید قهوه در جهان

کشور اندونزی بعد از برزیل و ویتنام سومین کشور تولید کننده و صادر کننده قهوه به شمار می آید اولین دانه قهوه در سال ۱۶۹۶ در این منطقه وارد شد ۱۵ سال بعد ، اولین بار از جاوه راهی اروپا شد و بعد از آن آوازه قهوه جاوه ( یا همان اندونزی ) در سراسر جهان پیچید.

کشت قهوه در اندونزی به قرن ۱۸ میلادی باز میگردد که در آن زمان این کشور جزو مستعمره هلند بود. موقیت مناسب و ایده آل این کشور و خاک حاصلخیز آن سبب شده تا اندونزی بتواند مکان بسیار مناسبی برای کشت قهوه باشد. اندوزی در سال ۲۰۱۳ توانست حدود ۶۶۰۰۰۰ تن قهوه تولید کنید که از این مقدار حدود ۴۱۴۰۰۰ تن آن صادر شد و مابقی آن در داخل خود کشور مصرف شد.

میزان مصرف قوه هر نفر در اندونزی حدود ۵۰۰ گرم در سال میباشد. دانه قهوه های کشت شده و تولید شده در اندوزی ، ۷۵% آنها روبوستا میباشد و ۲۵% مابقی آن عربیکا است. دانه قهوه اندونزی شامل اسیدیته پایینی میباشد و نیز دارای بادی نسبتا سنگینی است.

رنگ بندی سه نوع رست این دانه در کارخانه مرداویج:

رنگ مدیوم دانه
رنگ شکلاتی دانه
رنگ مدیوم دارک دانه

قهوه اندونزی کافیین بسیار بالا است و همچنین از لحاظ طعمی دارای بادی (body) بسیار قوی می باشد.
این قهوه بسیار مناسب برای اسپرسو می باشد و میتوان از آن به عنوان دانه ای برای ترکیب با دیگر قهوه ها برای بالا بردن کافیین همراه با قهوه های دیگر استفاده نمود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
ArabicEnglishPersian