دانه چری

دانه چری از خانواده قهوه روبوستا ها می باشد همچنین بیشتر در کشور هند تولید می شود. قهوه چری هم مانند تمام قهوه های دیگر در یک نوع میوه ی گیلاسی شکل است که داخل هر گیلاس قهوه دو عدد دانه قهوه موجود است.

البته دانه قهوه پی بی از این نظر مستثنا است و در هر میوه گیلاسی شکل یک عدد دانه وجود دارد

این دانه قهوه مانند تمام دانه های قهوه مثل برزیل، چری و…به جز پی بی به خاطر این که داخل پوشش گیلاسی شکل آن دو عدد دانه قهوه وجود دارد و تحت فشار هستند یک طرف دانه تخت و صاف است و طرف دیگر دانه گرد می باشد.

و در دانه های چری نیز ۵تا۱۰ در صد اتفاق می افتد که دانه های درون پوشش به دلیل ناباروری  تک دانه  و گرد باشند و شکلی شبیه به پی بی داشته باشند.

از دیگر ویژگی های قهوه چری می توان گفت که دارای کافئین بسیار زیاد، عطر و بوی متوسط و خامه زیاد اشاره کرد ومی تواند انتخاب خوبی برای دانشجویان و ورزشکاران که خواهان شب بیداری و انرژی زیاد می باشند است.

دان قهوه چری با دون های پی بی ، اندونزی ، جاوا و ویتنام رقابت شدیدی بر سر بدست اوردن بهترین روبوستا دارند

رنگ بندی سه نوع رست این دانه در کارخانه مرداویج:

رنگ مدیوم دانه
رنگ شکلاتی دانه
رنگ مدیوم دارک دانه چری

ویژگی های این دانه قهوه

  • بادی بسیار بالا
  • بووعطر : متوسط روبه بالا
  • کافئین : بالا
  • ایجاد رنگ آلبالویی خاص
  • میزان تلخی :نسبتا زیاد
  • مناسب برای قهوه اسپرسو و فرانسه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

فهرست
ArabicEnglishPersian